Bakan söz vermişti, protokol imzalandı

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun üniversite için söz verdiği bazı yatırımların protokolü imzalandı

24 Mart 2019 Pazar 12:37
Bakan söz vermişti, protokol imzalandı

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Hitit Üniversitesi’ne verdiği bazı yatırımlarla ilgili sözler protokole bağlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, geçtiğimiz günlerde Çorum’a gelerek bir dizi ziyaret ve toplantılar yapmıştı. HİTÜ 15 Temmuz Spor Kompleksi’nin açılışını da gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, burada yapılan istişarelerde Spor Bilimleri Fakültesi’nin bazı eksikliklerinin giderilmesi sözü vermişti.

Bu kapsamda Hitit Üniversitesi ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı arasında Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde kurulacak olan jimnastik ve kondisyon merkezine profesyonel altyapı oluşturulmasına ilişkin protokol Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Spor Toto Teşkilat Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik tarafından imzalandı.

Üniversitenin pek çok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptığını ve önemli başarılar elde ettiğini belirten Rektörü Alkan, imzalanan protokol çerçevesinde üniversite öğrencileri başta olmak üzere Çorum’a hizmet verecek bu alt yapının, profesyonel sporcuların yetiştirilmesine büyük katkı sağlayacak bir merkezin kurulmasına da vesile olacağını vurguladı. Kuzey Kampüsü’ne yapılması planlanan “Gençlik Merkezi” ile ilgili çalışmaların devam ettiğini de belirten Alkan, desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor Toto Teşkilat Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik de, Hitit Üniversitesi’nin her zaman yanında olduklarını ve imkânları dahilinde ellerinden gelen desteği yapacaklarını Rektör Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 26.03.2019 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teşekkür 2019-03-24 16:26:10

Sayın Bakanım, teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bu memlekete 1 tuğla koyana minnettarız.