Bakan ziyareti öncesi TSO ile istişare

AK Parti heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 22 Şubat Pazartesi günü Çorum’a yapacağı ziyaret öncesinde TSO ile istişare etti.

20 Şubat 2021 Cumartesi 13:26
Bakan ziyareti öncesi TSO ile istişare

AK Parti heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 22 Şubat Pazartesi günü Çorum’a yapacağı ziyaret öncesinde TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile istişare etti.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen istişare toplantısına, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ercan Daşdan, Mustafa Gökgöz ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram katıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’un gelişmesine katkıda bulunacak sanayi projeleri üzerine istişarede bulunduklarını söyledi.

Çorum’un geleceğinin şekillenmesinde etkili olacak projeleri önemsediklerini dile getiren Ceylan, kentin tarım şehri olduğu kadar bir sanayi şehri de olduğuna dikkat çekerek, sanayi alanında yapılacak tüm projeleri destekleyeceklerinin altını çizdi.

Çorum’un sanayi alanında ‘Anadolu Kaplanı’ olarak anıldığını hatırlatan Ceylan, Çorum sanayicilerinin kendi öz sermayeleriyle kendi ihtiyaçlarını karşılayacak hale geldiğini vurguladı.

Çorum sanayisinin firmalar arasında işbirliği ve ortaklık kültürü sayesinde hızla geliştiğine değinen Ceylan, özellikler makine, toprağa dayalı sanayi ve gıda imalatı alanlarında ülke çapında marka olma yolunda hızla ilerlediğine işaret etti. Sanayicilerin tüm sorunlarını yakında takip ettiklerini belirten Ceylan, bununla birlikte hızlı bir büyüme gösteren sanayisine katkı vermeye çalıştıklarını söyledi. Ceylan, bugün gelinen noktada Çorum sanayisinin 138 farklı ülkeye ihracat yapan, fabrika kuran fabrikalarıyla 16 farklı sektörde faaliyet gösterdiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 03.03.2021 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165