Bakan’a hazırlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Çorum ziyareti öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

23 Kasım 2019 Cumartesi 00:57
Bakan’a hazırlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Çorum ziyareti öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Av. Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve kurum müdürleri ile birlikte dün Valilik'te istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bakan Kurum’un ziyareti nedeniyle yine AK Parti Milletvekilleri ile teşkilat ve belediye başkanları da ayrıca bir değerlendirme yaptı.

BAKAN KURUM'UN ÇORUM PROGRAMI

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bugün Çorum’a gelecek.

İlk olarak Anitta Otel’de düzenlenecek il değerlendirme ve koordinasyon toplantısına katılacak.

Valilik ziyaretinin ardından basın açıklaması yapacak. Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Bakan Kurum alan incelemesi yaptıktan sonra partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katılacak.

Son Güncelleme: 23.11.2019 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2019-11-23 11:54:06

Sayın bakanımız Coruma hoşgeldiniz.
İhale ile yapılarak teslim edilen ancek tesliminden kısa züre sonra gjçük meydana gelen ve 12 aydır göçüıtn yapımı beklenen CARKIRI İSKİLİP YOLU ( İSKİLİPE 7 9 KM mesafedeki) yapımı bekliyor. Hattta göçüğü bğdek yolda çukuryar dluşmakta yamalar yapımı meöcut. Yenu yapıldı inanılmaz.
Yardımlad toplanarak yapımına başlanan İskilipdeki yüksek okul binası 4 yılı geçti yapımı neden bekleniyor. Stad karşısında kuran kursu betlenuyor daha var eme bunları bur hallettirseniz.
Sayın bakanım duy sesimizi