Bakan’a sözünü hatırlattı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yüzme havuzu sözünü hatırlattı.

25 Şubat 2020 Salı 12:13
Bakan’a sözünü hatırlattı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçeye yapılma sözü verilen yüzme havuzu sözünü hatırlattı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kentpark’a kafeterya yapılacağını, şehir parkının yanında bulunan eski binaya da nikah solunu inşa edeceklerinin müjdesini verdi.
MAYIS’TA HİZMETE GİRECEK
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, televizyon programında bu zamana kadar yaptıkları çalışmaların yanı sıra 2020 yılı projelerı hakkında bilgi verdi. Sunguroğlu Mahallesi Kentpark içerisinde yaklaşık 600 metrekare inşaat alanına sahip bir adet kafeterya yapacaklarını belirten Şahiner, “İhalemiz yayınlandı. Mayıs ayı içerisinde inşallah Sungurlulu hemşehrilerimizi hizmetine girecektir.”dedi.
MODERN BİR NİKAH SALONU
Ayrıca şehir parkının yanında bulunan eski binanın tadilatını yaptıklarını belirten Şahiner, “Sungurlu’da düğün salonu sıkıntımız var. Buraya çok güzel, ilçeye yakışır bir nikah salon yapacağız.” diye konuştu.
BAKAN’A SÖZÜNÜ HATIRLATTI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun 31 Mart seçimlerinden önce Sungurlu’ya yüzme havuzu ve spor tesisi sözü verdiğini hatırlatan Şahiner, “Spor Bakanımız Sungurlulara verdiği sözü tutarsa, Akçalı dediğimiz alanda, yaklaşık 20 dönüme yakın bir yeri tahsis edeceğiz. Yerini vereceğimiz gibi aracını, gerecini de ben vereceğim. Hafriyatını ben yapacağım. İnşallah verilen söz tutulur da Sungurlu’ya yüzme havuzu ve spor tesisi kazandırılır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.02.2020 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.