Bakan’a virüs tedbirli karşılama

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çorum'a gelirken, karşılamada koronavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşma yapılmadı.

15 Mart 2020 Pazar 13:14
Bakan’a virüs tedbirli karşılama

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi.

Bakan Turhan’ı yerel siyaset ve yöneticiler tarafından karşılarken, koronavirüs tedbirleri kapsamında karşılamada tokalaşma yapılmadı. Bakan ve karşılamaya gelenler uzaktan selamlaştı.

BAKAN'IN PROGRAMI

Ulaştırma Bakanı Turhan, ilk olarak Osmancık-Merzifon Yolu Badal Tüneli’nde incelemelerde bulunduktan sonra Osmancık-Çorum Kavşağı’nda karşılandı.

Bakan Turhan, Kırkdilim tünel şantiyesi incelemesi, Celilkırı mevki TOKİ civarında inşaatı yarım kalan havaalanı alanının incelenmesi, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü alt geçit incelemesi, Hasan Zahir Et Lokantası’nda öğle yemeği, Mecitözü yol çalışması incelemesi, İskilip Yolu Seydim Şantiyesi’nde inceleme, Valilik ziyareti ve istişare toplantısı, Çorum Belediyesi ziyaretinde bulunacak. Daha sonra Ankara’ya hareket edecek.

Son Güncelleme: 17.03.2020 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlular 2020-03-15 13:21:46

Havaalanı için somut adım atmayacak Bakan veya herhangi bir siyasi Çorum'a boşa gelmiş demektir, çay içer gider.

Avatar
Bir Parmak Bal 2020-03-15 14:20:53

Bir Parmak Bal sürüp gidecek bu kesin.
Artık bir beklentisi kalmadı corumlunun