Bakan’la görüştü, ıslaha ödenek geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Tarım ve Orman Bakanı ile görüştü, Osmancık Kızılırmak Islah Geçişi Projesine ödenek aktarıldı.

31 Mayıs 2020 Pazar 12:40
Bakan’la görüştü, ıslaha ödenek geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve Çorum DSİ İl Müdürü Murat Şerbetçi, Osmancık Kızılırmak Islah Geçişi Projesini yerinde inceledi.


Milletvekili Kaya, Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli ile yapılan görüşme sonucunda ıslaha ödenek çıkarıldığını bildirdi. Kaya, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Bugüne kadar yaklaşık 61.000.000 TL harcama yapıldı, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile yapılan görüşmelerimiz sonucunda ilk etapta 3.500.000 TL ödeneğin Çorum DSİ İl Müdürlüğüne aktarıldı ve çalışmaların birkaç gün içinde başlanmasını bekliyoruz. Geriye kalan kısımların tamamlanması içinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli söz verdi ve çalışmaların bu yıl tamamlanacağını bizlere aktardı. Ayrıca, ırmak içerisinde bulunan ada şeklindeki birikintilerin ise önümüzdeki hafta temizlenmeye başlanacak ve Osmancık’ın bir sahil kentini aratmayacak. Osmancık halkı ve dışarıdan gelen misafirlerin önceliği haline gelen, Osmancık Irmak Kenarının en kısa sürede Osmancık Halkına hazır haline gelecek.
"

Kaynak: Kızılırmak Haber TV

Son Güncelleme: 31.05.2020 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-05-31 18:23:07

Ne etkili vekillerimiz var mış! Onlar olmazsa memlekete hiç hizmet gelmeyecek miş! Siz gerçekten Çorum'un siyasiler gözünde bir değeri var mı sanıyorsunuz. Kardeşim bazı kanallar 2020 yılındayız Çorum'un hava durumu haberlerinde bile adını geçirmiyor.