Başbakan net konuştu: Kim yolsuzluğa bulaşmışsa…

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara il kongresinde partililere seslendi.

21 Aralık 2014 Pazar 15:08
 Başbakan net konuştu: Kim yolsuzluğa bulaşmışsa…


Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara il kongresinde partililere seslendi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara il kongresinde partililere seslendi. Davutoğlu, paralel yapı ve CHP'nin ülkeyi vesayet altına almak istediklerini söyledi. Buna asla izin vermeyeceklerinin altını çizen Davutoğlu "Biz yetkiyi milletten alır hesabı yalnız millete veririz" dedi.

17-25 Aralık operasyonlarında yolsuzlukla mücadelen çok, iktidarı devirme çabası olduğunu belirten Başbakan Davutoğlu, “Kim yolsuzluğa bulaşmışsa kardeşimiz de olsa onun kolunu kopartırız. Yolsuzluk adı altında milli iradeye kim müdahale ediyorsa ona da aynı şekilde müdahale ederiz.

Bir klik HSYK'yı esir almak istedi. Tüm hakim ve savcılara teşekkür ediyoruz. Yargıtay ve Danıştay'a yeni üyeler atadık. 2015 Haziran'ından itibaren yeni anayasa için yola çıkıyoruz.

"SİYASİ VESEYAT ALTINA ALDIRMAYIZ"

Onlar siyasi veseyat altında koşarken biz de dünyanın ilk 10 ekonomisine girmek için koşacağız. Her hafta yeni bir reform programı açıklayarak yolumuza devam edeceğiz.

Dünyanın neresinde mazlum varsa sahip çıkacağız. Nerede zalim varsa karşısında duracağız. (Tımetürk)




Son Güncelleme: 21.12.2014 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.