Başbakan talimatı verdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.

02 Aralık 2016 Cuma 17:11
Başbakan talimatı verdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. 

Önceki gün AK Parti Grup toplantısına katılmak ve çeşitli görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya giden AK Partili yöneticiler TBMM’de Başbakan Yıldırım ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile görüşerek bir süre sohbet etti. AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ın da hazır bulunduğu görüşmede Çorum’da yapılan çalışmalar ve yeni şekillenen İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimlerinin hedefleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Teşkilat çalışmaları hakkında Başbakan Binali Yıldırım’a bilgi veren AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti’nin Çorum’da yenilenerek daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade etti. Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığı’na yeni isimlerin getirildiğine dikkat çeken Karadağ, “AK Parti bir hizmet partisidir. Her zaman kendimizi yenileyerek daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren teşkilat çalışmalarına ağırlık verdik ve vermeye devam ediyoruz” dedi. Karadağ, kendisine verilen İl Başkanlığı görevini en verimli şekilde yerine getirmek için vargücüyle teşkilatlarla birlikte çalışacağını belirtti. 

Çorum teşkilatına ziyaretleri için teşekkür eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Anayasa Referandumu ile ilgili AK Partili yöneticilere bilgi vererek referandum öncesi Çorum’da sıkı bir çalışmanın içerisinde olmalarını istedi. Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemiyle ilgili de bilgi veren Yıldırım, Anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemi ile ilgili AK Parti'nin teklifinin 2016'nın sonuna kadar meclise getirileceğini hatırlattı. Teklifin AK Parti ve MHP ile birlikte hazırlandığına dikkat çeken Başbakan Yıldırım, “Bundan sonraki süreçte teşkilatlarımıza daha çok iş düşüyor” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum’da teşkilatların durumuyla ilgili bilgi vererek, olası referandum için çalışmalara başladıklarını söyledi. Yeni atamaların yapıldığı kademelerde yönetimlerin hızlı bir şekilde yapıldığını aktaran Karadağ, “Çorum’da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüp önümüzdeki referandum ve seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız” diye konuştu. 

Başbakan Binali Yıldırım’a Çorum Leblebisi ikram edildi. Başbakan Yıldırım ikram için teşekkür ederek bütün Çorum halkına ve teşkilat mensuplarına selamlarını iletti.


Son Güncelleme: 02.12.2016 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hattuşa Bizimdir 2016-12-02 17:26:35

Ben de sandım ki yarım kalan havaalanı için talimat verdi sayın başbakan!!

Avatar
müslüm akkuş 2016-12-02 23:01:28

bizim milletvekilleri hangi yüzle çorum halkinin huzuruna çikacaklar.havaalani ne oldu di̇ye vatandaş sormayacakmi.

Avatar
Ahmet Deler 2016-12-04 19:53:30

Temsilcilerimizden Allah razı olsun.durmak yok yola devam

banner165