Başkan Ali Sülük Romanya’da

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip ile Romanya’ya gitti.

11 Temmuz 2019 Perşembe 16:59
Başkan Ali Sülük Romanya’da

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip ile Romanya’nın Roşiori De Vede kentini kardeş şehir ilan etme çalışmaları kapsamında Romanya’da ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada; şöyle dedi; “ İlçemiz İskilip İle Romanya’nın Roșiori De Vede kentinin Kardeş Şehir olması için çalışmalarımız kapsamında, Romanya’dayım. Bu minvalde Romanya-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası ve Bükreş Belediye Başkanını ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkanını yapacağımız festivale davet edip, Kendisinden Türkçe olarak Vallahi geleceğim cevabını almaktan ziyadesiyle memnun oldum. Ziyaretlerimiz esnasında şahsıma eşlik eden Hemşehrimiz Sayın Ömer Gökmen’e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Tamer Atalay’a teşekkür ederim. Ayrıca şahsımı ve heyetimizi İlgi ile karşılayıp, İlçemize muhabbet duyan Bükreş Belediye Başkanı Sayın Aurelian Badulescu’ya şükranlarımı sunarım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.