Başkan anlattı, vekiller dinledi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çimento fabrikası arazisi ile ilgili gelinen süreci anlattı, katılımcı vekiller dinledi.

26 Ocak 2022 Çarşamba 19:12
Başkan anlattı, vekiller dinledi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çimento fabrikası arazisi ile ilgili gelinen süreci anlattı. AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, başkan yardımcıları ve bazı meclis üyelerinin katıldığı istişare toplantısında çimento fabrikası arazisiyle ilgili bu zamana kadar yapılan ve yapılması gereken çalışmalar özetlendi.

Yapılan açıklamaya göre; Çimento Fabrikası arazisinin Çorum’un her kesimini ilgilendirdiğini ve bu arazide her kesimine yönelik konut ve sosyal alanların içerisinde olacağını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Süreci büyük bir hassasiyetle yürütüyoruz. Herkesin bildiği üzere şehrin tüm paydaşlarının görüşlerine başvurarak bu arazinin değerlendirilmesi noktasında görüş ve önerileri aldık. Daha sonra tüm ekonomik ve sosyal verileri değerlendirerek projelendirme için bu işin önde gelen firmalarından teknik destek aldık. Şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum ki; yakın bir zamanda burada tüm kesimlere hitap edecek bir projeyi kamuoyuyla paylaşacağız.” Dedi.

CEYLAN: ‘PROJE TÜM KESİMLERDE HEYECAN UYANDIRDI’

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çimento Fabrikası arazisi üzerine yapılacak projenin Çorum’da büyük bir heyecan uyandırdığını vurguladı.

Çimento arazisinin alınması ve o bölgede kurulacak yeni yerleşim ve sosyal alanların şehrin her kesiminde büyük bir heyecan uyandırdığına kendilerinin de şahit olduğunun altını çizen  Ceylan, “Süreci milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanımız ve İl başkanımızla birlikte yakından takip ediyoruz. Çorum’a yakışacak bir projeyi Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda Türkiye’de belediyeciliğin kitabını yazan AK Belediyecilik başarısıyla şehrimize kazandırmış olacağız”dedi.

KAYA: ‘YÜZYILIN YATIRIMI’

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da “Çorum’umuzda ak kadronun birlik ve beraberliği hizmet ve yatırım olarak dönüyor. Çorum bu birlikten her zaman kazançlı çıkıyor. Çimento Fabrikası arazisi Çorum’da yüzyılın yatırımı oldu. Ben arazinin süreci ve şehre kazandırdıkları için Belediye Başkanımıza hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AHLATCI: ‘BELEDİYE AŞKLA ÇALIŞIYOR’

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise Çimento Fabrikası arazisinin değerlendirme sürecini en başından beri yakından takip ettiklerini belirterek, şöyle dedi: “Sayın Belediye Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerin olumlu dönüşlerini alıyoruz. Belediye Başkanımız şehrimizde her kesimi memnun edecek bir hizmet politikası ile gece gündüz aşkla çalışıyor. Göreve geldiği günden beri çok sayıda projeyi hayata geçirdi. Çimento Arazisinin satın alınması da bunların en önemlilerinden biri. Yeni, modern sosyal donatı alanlarıyla, park ve bahçeleriyle, alışveriş merkezleriyle ve konut alanlarıyla çok güzel bir projenin ortaya çıkacağına inanıyorum.”

Son Güncelleme: 27.01.2022 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-01-26 20:02:55

Bu insanları gördükçe verdiğim oylar için duyduğum pişmanlık bin kat artıyor. Ne çorum ne de ülkemiz bu kadar vasıfsızı bir arada görmüştü.

Avatar
corumlular 2022-01-26 19:27:15

yazik bu şehrime yazik bu insanlara. ak pati bunlari tekrar aday gosterise yaziklar olsun bu ak partiye

Avatar
Çorum'lu 2022-01-26 19:46:54

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Tolga 2022-01-26 22:47:19

yani demek istiyorlar ki, çimentonun arazisinde tek bir ağaç bile kalmayacak betona boğacağız...

Avatar
Corumlu 2022-01-26 21:21:38

Sayın vekillerimizsen erol kavuncu yok resimde davet edilmedimi

Avatar
Deli Bekir 2022-01-27 16:26:58

Çoktandır Kırkdilim masalı anlatıyorsunuz. Ne olur yine yeni ve yeniden bir Kırkdilim masalı anlatın. Gerçekten bu günlerde ye i bir vir Kırkdilim masalına çok ihtiyaç. Var.

banner165