Başkan bizzat anons etti

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, koronavirüs salgınına karşı anonsla uyarıda bulundu.

23 Mart 2020 Pazartesi 15:49
Başkan bizzat anons etti

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir,Ülke genelinde yayılmakta olan koronavirüs salgınına karşı uyarılarda bulundu.

Başkan İsbir, bizzat kendisi anons yaparak ilçe halkına şöyle seslendi: “Değerli Ortaköy halkı, sevgili hemşerilerim. Dünyada ve ülkemizde hızla yayılmakta olan ölümcül virüse karşı,Belediye Başkanlığımız olarak tüm imkan ve kabiliyetlerimizle mücadele etmekteyiz. İlçe insanımızın Belediye görevlilerimize yardımcı olmalarını,yapılan uyarıları dikkate almalarını çok acil bir durum olmadıkça sokağa çıkmamalarını önemle rica ediyorum. Herhangi bir acil ihtiyaç durumunda tüm belediye çalışanlarımızla daima hizmetinizdeyiz. Birlik ve berberlik içerisinde ve hep birlikte bu musibetin de üstesinden geleceğiz. Cenab-ı hak yar ve yardımcımız olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.