Başkan Buick’le katılacak

Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, bugün düzenlenecek Klasik Otomobil Otomobil Seremoni startına belediye filosunda bulunan 1984 model Buick'le katılacak.

13 Temmuz 2019 Cumartesi 17:21
Başkan Buick’le katılacak

Çorum Belediyesi’nin araç filosunda bulunan 1984 model Buick marka klasik otomobil yeniden görücüye çıktı.

Hitit Fuar ve Festivali kapsamında bugün Saat Kulesi Meydanı’nda saat 18.00 Klasik Otomobil Otomobil Seremoni startı verilecek.

Seremoniye Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da katılacak. Belediye eski Başkanları Turhan Kılıçcıoğlu ve Prof. Dr. Arif Ersoy’un  makam aracı olarak kullandığı nostaljik otomobil Buick’le seremonide yerini alacak.

Hatırlanacağı üzere Buick marka klasik otomobillerden birisi Arif Ersoy döneminde ihale ile istanbul’dan bir işadamına satılmıştı. Belediye filosunda halen 19 EZ 444 plakalı 1984 model Buick Park Avanue / 5.7 litre 155 hp V8 özelliklerinde bir araç bulunuyor.

Son Güncelleme: 13.07.2019 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.