Başkan Çatma, muhtarlarla bir araya geldi

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip’te bulunan 14 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, istişare, bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı.

02 Aralık 2016 Cuma 13:20
Başkan Çatma, muhtarlarla bir araya geldi


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip’te bulunan 14 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, istişare, bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarlarının tamamı ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Bir önceki muhtarlar toplantısında talep edilen hizmetlerin ne kadarının yapıldığı gözden geçirildikten sonra yeni talepler ve dilekler alındı.


Samimi atmosferde ve sohbet havasında geçen toplantıda muhtarlar, asfalt çalışmasına teşekkür ettikten sonra mahallelerinin yeni ihtiyaç ve taleplerini Başkan Çatma’ya iletti. Başkan Çatma, talepleri yazılı olarak kayıt altına alarak ve önceliklerin göz önüne alınıp büyük, küçük tüm taleplerin yerine getirileceğini taahhüt etti.

Belediye Başkanı Recep Çatma, önümüzdeki günlerde Belediye Meclis üyeleri ve muhtarların da katılacağı bir çalışma toplantısı düzenleyeceklerini ve öncelikler göz önüne alınıp, mutabakata varıldıktan sonra planlı bir çalışmanın gecikmeden hayata geçirileceğini ifade etti.

Başkan Çatma “ Muhtarlarımızla her zaman diyalog içinde olmamız çalışmalarımızı olumlu yönde etkilemektedir. Bu toplantıların daha kısa aralıklarla devam ettirilmesinde büyük fayda görüyorum. Tüm mahalle muhtarlarımıza çalışmalarımıza verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Son Güncelleme: 02.12.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.