Başkan'dan anlamlı ziyaretler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, anneler gününde şehit anneleri ve engelli bireylerin annelerine ziyarette bulundu.

10 Mayıs 2020 Pazar 17:02
Başkan'dan anlamlı ziyaretler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, anneler gününde şehit anneleri ve engelli bireylerin annelerine ziyarette bulundu.

Başkan Aşgın, ziyarette bulunduğu annelerin Anneler Günü’nü tebrik ederek onlara çiçek ve hijyen seti hediye ederek, "Elleri öpülesi annelerimizi yılda bir gün değil her gün aynı muhabbetle hatırlamamız gerek. Bizim inandığımız din, kültürel değerler “ana” kavramına kutsallık atfediyor. Bu sebeple bu yıl Anneler Gününde istedik ki evladını şehit vermiş annelerimize, eşini şehit vermiş annelerimize gidelim. Diğer bir taraftan büyük bir vefa örneği sergileyen engelli yavrularımızın anneleri var; onlara da bugünün vesilesiyle tekrar teşekkür edelim istedik. Şehitlerimizin kıymetli anneleri, eşleri ve vefa örneğinin en güzelini sergileyen engelli yavrularımızın anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum" dedi.

Pandemi süreci dolayısıyla evlerinden çıkamayan engelli bireyler Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ı gördüklerinde mutluluklarını dile getirdiler.

Gönül köprüleriyle kurulu bir belediyecilik anlayışını misyon edindiklerini belirten Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, samimiyet  ve çalışkanlığın gönüllerde daima iz bırakacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-05-11 10:31:47

Su parası 154 lira geldi. Su bedeli 81 lira gerisi vergi, hani yanımızdaydınız. Yedaş 110 lira hani milletin yanındaydınız. Bırakın bu gösteri işlerini 3 tane maske verdiniz o da 1 ay sonra belediye sınıfta kalmadı gönüllerdende çıktı.

Misafir Avatar
Maskeli balo 2020-05-11 11:24:59 @Mertçe

Belediye görevlisi kapıyı çaldı.Poşet içinde iki adet siyah maske verildi.Maskeyi kullanmak istedim.Boğulma hissi uyandırınca çıkardım.Eczanelerden verilen maskelerden dağıtma imkanı yok muydu?

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
yurttaş 2020-05-11 10:58:34 @Mertçe

Ne güzel yazmışssın be kardeş..

Beğenmedim! (0)
Avatar
recep 2020-05-11 10:52:16

vatandaş su parasını ödeyemediği için yardım istiyo ondan bundan. şu zamanda su parası almasaydın yada suyun tonunu sembolik bi rakam yapsaydın anlamlı bi iş yapmış olurdun. anca fotoğraf peşindesin başkan bey.

Avatar
Zabıtalar uyuyor mu? 2020-05-11 11:13:03

Zabıtaların uyuyor mu başkan? Ilıca caddesinde "Şok" marketin karşısında bir beyaz eşya tamircisi var. Buzdolaplarını kaldırıma dizmiş. Bu dolaplar ordadan geçen bir çocouğun üstüne düşse sizde vebal olmayacak mı? Görmeyenler vatandaşların dolaplara çarpmasını söyledim ama demek ki zabıtalar uyuyor ki dolaplar halen kaldırımda. İşini yap başkan bey

Avatar
Xyz 2020-05-10 22:31:46

Para pul makam palavra önemli olan gönülleri kazanmak tebrikler

banner165