Başkan'dan azim ve aşk vurgusu

Çorum Belediyesi Gülabibey Mahallesi'nde 7 ayrı noktada çalışıyor.

25 Ağustos 2020 Salı 16:44
Başkan'dan azim ve aşk vurgusu

Çorum Belediyesi belirlenen plan dahilinde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Gülabibey Mahallesi’nin Söğütevler ve Güzelyurt bölgelerinde başlayan asfalt çalışmaları şimdi de Bağcılar ve Kapaklı bölgesinde sürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, altyapı ve asfalt çalışmalarını Gülabibey Mahallesi Muhtarı Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile birlikte inceledi, Fen İşleri Müdürü Seyit Ünaldı’dan bilgiler aldı.

TÜM SORUNLARI ÇÖZEZECEĞİZ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada Gülabibey Mahallesi’nin çok geniş bir alana sahip olduğuna ve asfalt ihtiyacının fazla olduğuna dikkat çekerek, “Yaptığımız çalışma planı dahilinde buradaki sorunların hepsini çözmenin azim ve kararlılığı içerisindeyiz” dedi.

Kapaklı sokaklardaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Aşgın, çalışmaların Kapaklı bölgesindeki ara sokaklarda da devam edeceğini ifade etti.

AZİM VE AŞK VURGUSU

Çorum Belediyesi’nin tüm imkânlarıyla yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Gülabibey Mahallemizde Güzelyurt, Söğütevler, Kapaklı ve Bağcılar’ın tamamında hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve konforunu artırmak için büyük bir heyecanla, azimle ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin tüm imkânları ile milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

“Girilmedik sokak ve girilmedik gönül kalmayacak” sloganıyla gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Aşgın, “Biz, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gönüllere girmeye devam edeceğiz. Sadece asfalt dökmek, asfalt sermek değil gönüllere de girerek çalışmalarımızı aşkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Çorum Belediyesi’nin Gülabibey Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmalar, mahalle sakinlerinin de takdirini topluyor.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederek “Mahallemizin birçok bölgesinde çalışma yapılıyor, sorunlar bir bir çözülüyor. Bugün çok mutluyuz, çünkü mahallemizde 7 ayrı noktada gerek asfalt çalışmaları, gerekse altyapı çalışmaları olmak üzere birçok çalışma devam ediyor. Bu çalışmaları mahallemize kazandıran Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kader 2020-08-25 18:55:11

Çorum da İstanbul trafiği yaşıyoruz. Haberin varmı

Avatar
Azim ve Aşkla 2020-08-25 17:15:40

Azim Ve Aşkla Yeni Belediye Binasında Tamamlasa Keşke.Beni Çok Üzüyor Bir Asgari Ücretli Olarak Oranın Çürümesini Görmek.
O Bina İçin Çıkan Ödenek de Var Neden Hala Tamamlanamaz Anlamadım.Yeniden ihale Yapılacaktı Oda Unutuldu.