Başkan iddialı konuştu

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalarla Çorum’u bölgesinin yıldızı haline getirdiklerini söyledi.

19 Ocak 2023 Perşembe 17:16
Başkan iddialı konuştu

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalarla Çorum’u bölgesinin yıldızı haline getirdiklerini söyledi.

Yapılan kamuoyu araştırmaları ve anketlerde Çorum Belediyesi’nin en güvenilir kurum olarak görüldüğünü açıklayan Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi’nin, mali disiplin, güvenilirlik, hesap verebilirlik ve iş yapma bakımından da Türkiye’de birinci sırada yer aldığını belirtti. Aşgın “Çorum Belediyesi, bir yıldız gibi parlıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yaptıkları gayretli çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şu an Çorum Belediyesi tüm Türkiye'de birinci sıradadır. Belediye başkanları toplantısında da Türkiye'de en iyi durumda olan Belediyelerden birisi olduğumuzu görüyorum. Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor. Tüm birimlerimizin başarılarını gururla konuşuyoruz. Bu anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, yürüyüşünüz daim olsun.” dedi.

ANLETLERE GÖRE YORUM YAPTI

Çorum Belediyesi’nin mali disiplini bakımdan da Türkiye'nin en güçlü belediyesi olduğuna vurgu yapan Başkan Aşgın “Objektif, hesap verilebilirlik, iş yapma bakımından da Türkiye’de ilk sırada Çorum Belediyesi var. Yapılan tüm anketlerde Çorum'da en güvenilir kurum Çorum Belediyesi olarak çıkmaktadır. Geçtiğimiz süre içerisinde Çorum Belediyesi bütün kurumlar içerisinde dürüstlük, ahlak, erdem ve mali yapı konularının tamamında en güvenilir kurum haline gelmiştir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-01-19 17:53:57

Kendi çalıp kendi oynuyor yine. Göreve geldiğinden beri şehir hayatına dokunan, kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran 1 tane kendi projesini söylesin. Arapsaçı kavşaklar mı? Bisiklet yolu olmayan şehire getirilen bisikletler mi? Yenisini yapıp tarihi diye sunulan işler mi? Yoksa en uzağı 60-70 km mesafedeki eserlerin maketleri mi? Ha başkana yeni fikir: Rize'de kent meydanından VR gözlükle şehir turu yapılan oyuncak koymuş belediye. Rize'deki en uzağı 50 km ötedeki eserleri VR gözlükle sanal turlayacaklarmış, seversiniz böyle işleri, fikir olsun.

Avatar
Emekli 2023-01-19 17:54:11

Parklara sahi çıkamayan belediye başkanı olmamalı. 19.01.2023 saat 17.20 sularında eski hastane yanındaki Y.E.Parkında çocuk oyun alanında 16-17 yaşlarında gençler oyun alanını işgal etmişler ve banklarda oturan kadınlara aldırış etmeden küfürleşiyorlardı güvenlik yok kimse yok bunun üzerine belediye beyaz masayı aradım telefona bakan yok. Yazıklar olsun oradaki kadınlar bizim hanımlarımızda olabilirdi. Allah belasını versin böyle gençlerin parkları boş bırakanlarada aldıkları maaşları haram olsun. Yazıklar olsun böyle belediyeciliğe.

Misafir Avatar
ihtiyar 2023-01-20 08:18:27 @Emekli

şimdiki gençlere zabıta napsın bence onları polise şikayet etmek lazım

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Belediye başkanı uyuma 2023-01-19 18:20:08 @Emekli

Çimento yolu zerindeki parktada durum farksız spor aletlerinin olduğu alanda sigara içenler cep telefonuyla garip davrananlar zaman zaman oluyor ama bir tek uyarıda bulunan yetkili yok . İnanmayan belediye yetkilileri aletlerin olduğu yerdeki izmaritlere baksınlar hatta toplasınlar

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mahmut 2023-01-19 18:40:35

Vizyon sahibi olmayınca büyük iş yapılamıyor . Yanındakiler de yanlış yönlendirince küçük bir iş de bile 20 kere fotoğraf çekiniliyor. İyi niyetli olabilir ama sonuçta problem var . Bir de vekillik seçiminden sonra siyaset kazanı Belediyeyi çuvala koyup sallar

Avatar
Sorumlu 2023-01-20 00:52:09

Sayın başkan...yayanin rahatlığı açısından esnafın dukyan önüne malzeme koymamasi gibi bir dusunceniz vardı.Zabitalarida görevlendirmiştiniz.Esnafa yayayi engelleyici malzeme koymamasi konusunda esnafı uyarmistiniz...o düşüncenizi yaya olarak gerçekleştirmeniz bekliyoruz.Vatandas olarakta corumgaz,yedas in yaptığı gibi Su saatlerini süresi doldugundabelediyenin değiştirmesini istiyoruz...Bu uygulama yanlış.vatandasa su saatini aldiracaksiniz,60tl sökme takma parası alacaksınız.Birde tükettiği suyun parasını alacaksınız.madem suyu parası ile zam koyarak satıyorsunuz saatini kendiniz takın...Bazı benzinliklerde araba yıkamada Terkos su kullaniliyor.4tl bir araba yıkama ücreti öyle zannediyorum ki sudan sizden daha çok para kazanıyorlar...Kazansinlar bunu yermek için söylemiyorum.Adam her türlü sistemini kurmuş bundan faydalanmak istiyorsan bedeli bu diyor...Yani vatandaşa su saatini al sökme takma parasida öde demiyor...Ne demek istediğimi inşAllah kimseyi üzmeden incitmeden ifade edebilmisimdir.selamlar

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-01-21 09:03:59

İLLEDE ŞEHRİN SÜİLETİ İLLEDE ŞEHRİN SÜİLETİ.GAZİ VE İNÖNÜ CADDESİ NE ZAMAN KAFAMI KALDIRSAM YIKIK VE VİRANE BİR ŞEHİR ARKA SOKAKLARI DAHA SÖYLEMİYORUM SOBACILAR ARASTA MEMLEKETİN GÖBEĞİNDEKİ ESKİ SANAYİ YUH ARTIK SAYSAM AKLINIZ ALMAZ BELEDİYECİLİK VİTRİN İSTER SİZ KENAR BUCAK ÇADIR KURUYORSUNUZ BEDESTEN YAPIYORSUN SANIYORUM ÇADIRA GERİ DÖNECEZ

Avatar
Halktan 2023-01-19 18:34:08

Çorum'un geleceğine çok büyük zarar

Avatar
Çorum 19 2023-01-19 20:50:42

Biz yıldız mildiz goremedik

Avatar
Çorumlu 2023-01-20 03:30:20

İyi hoş ama gerçek başka yine de ümit kesilmez Allah'tan

banner165