Başkan Kanal A’ya konuştu, İnci gibi üç meydanımız olacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kanal A’da Fatih Şahin’in sunduğu Başkanlar adlı...

10 Ekim 2014 Cuma 17:28
  Başkan Kanal A’ya konuştu, İnci gibi üç meydanımız olacak


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kanal A’da Fatih Şahin’in sunduğu Başkanlar adlı programda önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Şahin’in sorduğu sorulara içtenlikle yanıt veren Külcü, yeni dönemde Çorum’a üç büyük meydan kazandıracaklarını söyledi.


Bugün bir meydanı olmayan Çorum’un 5 yıl sonra üç meydanının olacağını dile getiren Külcü, “Bunlar bir aksın etrafında inci tanesi gibi olacak. Birçok Avrupa kentinde meydan sıkıntısını çözmüşler. Çünkü planlamaları çok erken yapmışlar. Her üç meydanın da projelendirme çalışmalarını tamamladık.” dedi.


2009 yılından beri yaptıkları çalışmalarda Çorumlulara karşı sorumluluk duygusu ile hareket ettiklerinin altını çizen Külcü, yeni dönem projelerine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Seçim öncesi yeni dönemde yapacakları projeleri bir kitapçık haline getirdiklerini ve kamuoyu ile paylaştıklarını kaydeden Külcü, “Yeni dönemdeki projelerimiz sadece bu kitapçıktaki projelerle sınırlı kalmayacak. İnşallah daha fazlasını da yapacağız. Bu zamana kadar yapılan ne varsa, hangi proje, hangi hizmet hayata geçirilmişse bu bir ekibin başarısı. Yeni dönemde de Belediyemizdeki tüm personelimizle birlikte Çorum’a en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.


2009 yılında şehrin emanetine talip olduklarında şehrin hangi sorunlarının olduğunu çok iyi bildiklerini ve ona göre çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bugün de Çorum’u çok iyi tanıdıklarını ve Çorum’un ihtiyacı olan projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Külcü, “Çorum’un öncelikli sorunlarını iyi tahlil ettik. Şehrimize çok güzel eserler kazandırdık. Önemli hizmetlerde bulunduk. Bundan sonra da inşallah en güzel şekilde şehrimize hizmet etmeye, halkımızın duasını almaya devam edeceğiz” dedi.



Son Güncelleme: 10.10.2014 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.