Başkan Karataş Ekip Tekstil’de

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Belediye Meclis Üyesi İzzet Karakaş ile birlikte...

03 Şubat 2015 Salı 10:28
 Başkan Karataş Ekip Tekstil’de


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Belediye Meclis Üyesi İzzet Karakaş ile birlikte ilçede faaliyet gösteren ve 30 ülkeye ihracat yapan Ekip Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.


Ekip Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arslan, bayan giyim üzerine üretim yaptıklarını belirterek Osmancık'tan 30 ülkeye ihracat yaptıklarını ifade etti. Arslan, fabrikada 370 kişiye de istihdam sağladıklarını kaydetti.


Tekstilin ilçede önemli bir sektör konumuna geldiğini belirten Başkan Karataş, ilçe ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı Arslan'a teşekkür etti.


Tekstilin en fazla işçi istihdam eden ikinci sektör olduğuna dikkat çeken Karataş "Şehrimizin ekonomisinin temelini Toprak Sanayi, çeltik, tekstil ve turizm gibi başlıca sektörler oluşturuyor. Tekstil, tuğla - kiremit fabrikalarından sonra en büyük istihdamı sağlayan ikinci sektör konumunda. Bu nedenle tekstil sektörünün daha da gelişmesi bizim için önem arz ediyor. İlçemizde sanayinin büyümesi için önemli çalışmalar yapıyoruz. Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ile ilçemizde yatırımların önü açılmış oldu. Çünkü OSB yatırımcılar için önemli teşvikler sunuyor. Osmancık önemli bir ulaşım ağında olmasından dolayı da yatırım açısından avantajlı bir bölge." diye konuştu.


Tekstil fabrikasını da gezen Karataş, işçilerle sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.




Son Güncelleme: 03.02.2015 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.