Başkan Karataş sporcuları ödüllendirdi

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kick Boks Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü olan...

05 Kasım 2014 Çarşamba 17:16
Başkan Karataş sporcuları ödüllendirdi


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kick Boks Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü olan Elif Duman ile il birinciliğinde ilçeye üçüncülük kupası kazandıran sporcuları ödüllendirdi. 

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Osmancık Belediyespor’dan Elif Duman Yıldızlar kategorisinde 62 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Budakai-do İl Birinciliğinde ise Osmancık Belediyesporlu gençler Ümit Bayanlar Kategorisinde takım halinde üçüncülük kupası kazandı.

Antrenörleri Aydın Fırat ile birlikte Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret eden sporcular kazandıkları kupayı takdim ettiler. Sporcuları tebrik eden Başkan Karataş, Türkiye Üçüncüsü olan Elif Duman’ı altınla ödüllendirdi. Karataş, il üçüncülüğü kazanan sporculara da saat hediye etti.

Osmancık Belediyesi olarak gençleri spora teşvik etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Karataş “Aslında spor da yemek içmek gibi sürekli ihtiyaçlarımızdandır. Bu nedenle spora özen gösteriyoruz. Belediyemizin kendi kulübü olan Osmancık Belediyespor bünyesindeki Kick Boks sporcularımız gösterdikleri başarı ile bizleri onurlandırdılar. Biz de hem sporcularımızı motive etmek hem de gençlerimizi spora teşvik etmek istedik. Gençlerimizin her daldaki başarısı bizi onurlandırmaktadır” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 05.11.2014 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.