Başkan Külcü söz verdi

Yeni Terminal’de öncelik işletmecilerin Çorum Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri (ÇOİ) Derneği yeni yönetimi belirlendi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 16:10
 Başkan Külcü söz verdi


Yeni Terminal’de öncelik işletmecilerin Çorum Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri (ÇOİ) Derneği yeni yönetimi belirlendi.

Dernek Başkanlığına Gürcan Bayrak seçilirken, yeni yönetim basın açıklaması
yaptı.

26 Aralık 2013 tarihinde genel kurul yaptıklarını  belirten Çorum Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği Başkanı Gürcan Bayrak, kendisinin yeni başkan olduğunu ve yeni yönetimle hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bayrak, yeni yapılan terminal inşaatı hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Turan Candan ile görüştüklerini belirterek, şöyle dedi; “Belediye başkanımızdan yeni terminal hakkında bilgi istedik. Nasıl bir hizmet verileceği hakkında bilgi aldık. Elinden geleni yapacağını ve önceliğin terminal işletmecileri olduğunu söyledi. Başkan yardımcımız ise, 1 Eylül 2014 tarihinde inşaatı teslim alacaklarını söyledi. Derneğimizin geçmişi çok eskilere dayanıyor.  2002 yılından bu yana derneğimiz hizmet veriyor. Buna rağmen paralel dernek kurma çabasında olanlar var. Ne olduğu belli olmayan, terminalimizi temsil etmeyen bir dernektir. Terminalimizi temsil eden tek dernek bizim derneğimiz olan  Çorum Otobüs İşletmecileri ve Acentaları Derneği’dir.”

Çorum Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği’nin 21 üyesi bulunuyor. Dernek başkan yardımcılığına Tümer Çeker, muhasipliğe Nadir Demir getirilirken, yönetim kurulu Murat İpekoğlu ve Mustafa Serkan Şahin, denetim kurulu ise, Fatih Çeker, İbrahim Bayrak, Vahit Altınörs’ten oluşuyor.

ÇOİ Başkanı Gürcan Bayrak  ve yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Turhan Candan’a teşekkürlerini iletti.



Son Güncelleme: 29.01.2014 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.