Başkan Külcü’den haberler

Başkan Külcü’den haberler

14 Ocak 2017 Cumartesi 14:15
Başkan Külcü’den haberler

DAHİ BEYİNLERE ÖDÜL
Belediye tarafından düzenlenen 5. Dahi Beyinler Akıl Oyunları Yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödül verildi. Öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından takdim edildi.


BELEDİYEYE PLAKET
TDV Çorum Şubesi Mütevelli Heyeti, Çorum Belediyesinin camiler ve Kur'an kurslarına yönelik çalışmaları için teşekkür ederek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye plaket takdim etti.


ÖZEL HAREKATÇILARA ZİYARET
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, özel harekatçıları ziyaret etti. Külcü, “Hainlerin korkulu rüyası, gözbebeğimiz Özel Harekatçılarımızı ziyaret ettik” dedi.


‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Kalesi, Eski Polis Karakolu/Eski İHL Okulu Binası, Dikiciler Sokağı ve Güpür Hamamı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
 

Son Güncelleme: 16.07.2018 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165