Başkan Külcü’ye kırgınlar!

Geçimlerini hurda toplayarak sağlayan Uzun Ailesi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye kırgın.

04 Şubat 2014 Salı 14:11
 Başkan Külcü’ye kırgınlar!

Geçimlerini hurda toplayarak sağlayan Uzun Ailesi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye kırgın.

Edinilen bilgilere göre, Uzun Ailesi mağdur oldukları gerekçesiyle Çorum Belediyesi’ne başvurdu.

Çorum Belediyesi, mağdur aileyi Karakeçili Mahallesi’nde istimlak ettiği Bahadır Apartmanı’nda bir daireye geçici olarak yerleştirdi.

Kira bedeli ödemedikleri için rahatlayan Uzun Ailesi, huurdacılık yaparak geçimlerini sağlarken,  belediye görevlileri söz konusu dairenin 1 Mart’a kadar boşaltılmasını istedi. 6 aydır evde kalan Uzun Ailesi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile görüşerek durumu anlatmak istedi. Ancak konuyla Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın ilgilendiği belirtilerek, ona yönlendirildi.

Candan, Uzun Ailesi’nin geçici süreyle dairede kalma sözü verdiğini hatırlatarak, söz konusu sürenin 1 Mart’ta dolacağını hatırlattı. Uzun Ailesi kış ortasında başlarını sokacak ev arıyor.







Son Güncelleme: 04.02.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165