Başkan Lozanevler ve Emek Caddesi’nde

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Lozanevler ve Emek Caddesi’nde vatandaşın ve esnafın taleplerini dinledi.

01 Haziran 2019 Cumartesi 00:03
Başkan Lozanevler ve Emek Caddesi’nde

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Lozanevler ve Emek Caddesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Aşgın, bölge sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

Yapılan açıklamaya göre, Aşgın, Lozanevler’in iç kısımlarında yer alan yeşil alanlardaki çalışmaları yerinde inceledi.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ziyaret eden Aşgın, personele kolaylıklar diledikten sonra park içerisindeki vatandaşlarla da sohbet etti. Tüm Çorum’un başkanı olduğunu hatırlatan Aşgın, vatandaşlardan sıkıntıları olmaları halinde belediyeye gelmelerini istedi.

EMEK CADDESİ’NDE VATANDAŞI DİNLEDİ

Lozanevleri’in ardından Emek Caddesi’ne geçen Aşgın, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Milönü mevkiine esnaf ve vatandaşlardan gelen talep üzerine bir tuvalet yapılacağını belirten Aşgın, Yavruturna ve Kale Mahallesi muhtarlarıyla bir toplantı yapılacağını ve bu toplantının ardından konunun netlik kazanacağını dile getirdi. Esnafa da ziyaretlerde bulunan Aşgın, ziyaretlerine devam edeceği bilgsinii paylaştı.

Son Güncelleme: 01.06.2019 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165