Başkan muhtarlarla buluştu

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma...

21 Ekim 2015 Çarşamba 12:25
Başkan muhtarlarla buluştu

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek hem 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı hem de mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Atatürk Orman Çiftliği’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Çatma, belediyenin tamamlanan ve devam eden hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Çatma İskilip’in altyapı ve kamu yatırımlarında tarihi bir dönemden geçtiğini, 6 adet altyapı çalışmasının bazılarının tamamlandığını, bazılarının da devam ettiğini, bu çalışmalardan kaynaklanan sıkıntıları en aza indirmeye gayret ettiklerini, ay sonu itibarıyle ana artellerde asfalt çalışmasına başlayacaklarını ifade etti.

Çatma’ya destek sözü

Muhtarların taleplerini not alarak dinleyen Çatma, makul ve aciliyeti olan ihtiyaç ve taleplerin kısa sürede yerine getirileceğini, altyapı çalışmalarından sonra çocuk parkı, parke ve bordür çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. Toplantıdan son derece memnun olduklarını belirten mahalle muhtarları, yatırımların öneminin ve faydasının farkında olduklarını, bunları mahalle sakinlerine anlattıklarını belirterek, acil ihtiyaçların çözümü konusunda Başkan Çatma’nın gösterdiği hassasiyete teşekkür ettiler. Muhtarlar çalışmaların şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada destekçisi olacaklarını, bu hizmetlerde kendi üzerlerine düşenleri her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdiler

Son Güncelleme: 09.08.2018 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.