Başkan Şahiner denetimlere devam etti

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcısı Bahri Sezen ve Zabıtası ekipleri ile...

15 Aralık 2014 Pazartesi 17:02
 Başkan Şahiner denetimlere devam etti


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcısı Bahri Sezen ve Zabıtası ekipleri ile birlikte ilçe merkezindeki fırın ve pastaneleri denetledi. 

Denetimlerde, işyerlerinin genel temizlik ve hijyen şartlarına uyup uymadığı, ekmek ve pidelerin gramajlarında noksanlık olup olmadığı tespit edildi.

Abdulkadir Şahiner, kontrol ve denetimlerde fırın ve pastane gibi işletmelerin büyük çoğunluğunda hijyen ve genel temizlik kurallarına uyulduğunu belirtirken, eksiği olan işletmeler ise uyararak, en kısa sürede tespit edilen eksiklerini gidermesini istedi.

Hemşehrilerimiz müsterih olsun, bizim için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor diyen Başkan Şahiner, "Denetimlerimizin amacı ilçemizdeki gıda üretimi yapan işletmelerin hijyen şartlarına uygun üretim yapmasını sağlamak. İnsanımızın en temel gıda maddesi olan ekmeğin üretimi sırasında gerekli hijyen şartlarına özen gösterilmesi ve kurallara uygun üretim yapılması için denetimlerimizi aralıksız sürdürülecektir" dedi.

Başkan Şahiner, "Bütün samimiyetimle söylüyorum biz hiçbir kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Ama hijyen kurallarına uymayan işletmelere de gerekli yaptırımları uygulayacağız" şeklinde konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 15.12.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.