Başkan Şahiner lokantaları denetledi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan yardımcısı Bahri Sezen ve...

11 Aralık 2014 Perşembe 18:12
 Başkan Şahiner lokantaları denetledi


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan yardımcısı Bahri Sezen ve zabıta ekipleriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren lokantaları denetledi. 

Denetlemelerde esnafın derdini dinleyerek, birlikte çözümler üreterek sorunları aşacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Şahiner vatandaşların sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Bu denetlemelerdeki amacımız hijyeni ön planda tutmaktır diyen Başkan Şahiner, lokantaların mutfaklarına girerek incelemelerde bulundu. Şahiner, mutfak kısmında çalışanların iş elbisesi giyip giymediklerini, temizliğin nerde yapıldığını, gıda ve gıda maddelerinin nereye konulduğu gibi konularda titiz bir çalışma yapması dikkat çekti. İlçede bulunan lokantaların tamamını denetlediklerini belirten Şahiner, "Denetimlerde, ilçemizdeki lokantalarımızı hijyen ve temizlik bakımdan memnuniyet verici buldum. Bu da bizi son derece mutlu etti. Bizim de istediğimiz bu" diye konuştu.

Kanunlar çerçevesinde, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulayacaklarını ifade eden Başkan Şahiner, "Bizim lokantacı esnafımızdan isteğimiz, halkımızın içine sinerek rahatça yemeklerini yiyebilmeleri ve ilçeye dışarıdan misafirleri geldiğinde onların da bu güzel ortamdan faydalanmaları. Çünkü o misafirler daha sonra başka misafirlerin de ilçemize gelmesini sağlayacaktır. Bu da ekonomik anlamda katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.





İHA

Son Güncelleme: 11.12.2014 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165