Başkan ve Encümen 6 konuda yetki istiyor

Belediye Meclisi’nde Belediye Encümeni ve Belediye Başkanı’na 6 ayrı konuda yetki isteniyor.

06 Ocak 2023 Cuma 11:15
Başkan ve Encümen 6 konuda yetki istiyor

Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleştirilecek toplantısında Belediye Encümeni ve Belediye Başkanı’na 6 ayrı konuda yetki isteniyor.

Meclis gündemine göre; Kent Meydanı ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında Ulu Cami çevresinin açılması amacıyla Ziraat Bankası ve 1. Noter arasındaki bölümde satın alma işlemlerine ilişkin Belediye Encümeni ve Belediye Başkanına yetki verilecek.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki 2.356 m2’lik alanın tahsisi hususunda Encümen ve Belediye Başkanına yetki alınacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Bosna Parkı civarında inşa edeceği sentetik saha için Encümen ve Belediye Başkanına protokol yapma yetkisi istenecek.

Çorum Belediyesi’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı ile karşılıklı takas işlemleri için Encümen ve Belediye Başkanına yetki alınacak.

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüs’te açılışı yapılan Velipaşa Kahvecisi sosyal tesisi için Encümen ve Belediye Başkanına yetki istenecek.

Belediye Başkanı İller Bankası’ndan 190 milyon lira borçlanma yetkisi talep edecek.

Son Güncelleme: 06.01.2023 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-01-06 11:51:31

Hastane giriş yolundaki kaos günden güne daha da artıyor, bunlar fantazi peşinde hala. Hastane giriş çıkışı için bir şeridi anayoldan ayırmak bu kadar mı zor? Oradaki kaosu hiçbiriniz mi görmüyorsunuz?

Avatar
Kenan 2023-01-06 11:41:58

Dersaneler pahalı, özel dersler haddinden fazla pahalı, Belediye LGS ve YGS YE GİRECEK öğrencilerimize yönelik mekanlar yapılması yönünde daha çok çalışılmalı. ÖRNEĞİ KONYADA MEVCUTTUR. BİLGEHANE Konya Büyükşehir Belediyesin sitesinde mevcuttur. Belediyemizden de bu tür etkinliklerin artırılması dileği ile Hayırlı cumalar

Avatar
İsa Ölçer 2023-01-07 19:01:13

Her hafta belediye arsa satıyor yetmiyor birde üzerine hala borç alıyor...

Avatar
Dilaver Kalfa 2023-01-08 21:29:37

Allah iyileri korusun birleştirsin inşAllah iyi işler yapmaya kadir olursunuz

banner165