Başkan yine gündeme getirdi, o kavşak incelenecek 

30 Temmuz 2021 Cuma 19:00
Başkan yine gündeme getirdi, o kavşak incelenecek 

Çorum-Samsun yolundaki sık sık kazaların yaşandığı Kuşsaray ve Düvenci köylerinin kesiştiği kavşakta teknik inceleme yapılacak.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Çorum merkez Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Çorum-Samsun yolundaki sık sık kazaların yaşandığı ‘ölüm yolu’ olarak adlandırılan Kuşsaray-Düvenci Kavşağı’nı yeniden gündeme getirdi.

Kuşsaray ve Düvenci ovasına dönen kavşakta önceki senelerde ölümlü kazalar meydana geldiğini dile getiren Necmettin Yalçın, “Bu kavşağı 13 köy kullanıyor. Son 6 yıl içerisinde 2 defa ölümlü trafik kazası meydana geldi. Sık sık da maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana geliyor. Buraya alt geçit yapılmasıyla ilgili dilekçe verdik, olumsuz cevap geldi. Daha sonra bölgedeki köy muhtarları ile birlikte Ahmediye Köyü’nün girişinde bulunan yoldan o köylere giriş verilebilir mi diye yazı yazdık, herhangi bir dönüş yapılmadı. O yolu günlük kullanan birisi olarak sık sık tehlikeli durumlara şahit oluyoruz. Burada inceleme yapılmasını istiyoruz. Daha önce de toplantıda gündeme getirdik ama hiçbir dönüş olmadı.” dedi.

Karayolları 7.Bölge Müdürü Rifat Silov da, söz konusu kavşakta teknik inceleme yapılacağını açıkladı.

Kaynak: Çorum Hakimiyet
 

Son Güncelleme: 31.07.2021 01:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 19 2021-07-31 00:43:56

Yap boz tahtası ihale mi açılacak ilk yaparken akıl neredeydi

Avatar
Yunus 2021-07-30 20:06:15

Buradan öncelikli birçok kavşak var .

Avatar
Halil 2021-08-02 01:33:24

Sungurlu geçişi de incelensin, her gün kaza...

banner165