Başkan’a hediyeli teşekkür

Zihinsel engelli çocuklar, kendilerinin Avşa’ya gönderilmesinde destek veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü unutmadı.

08 Ekim 2013 Salı 16:38
 Başkan’a hediyeli teşekkür


Zihinsel engelli çocuklar, kendilerinin Avşa’ya gönderilmesinde destek veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü unutmadı.  Muzaffer Külcü adına kaligrafi sanatıyla yazılmış çini tabak yaptıran gençler, içten gelen duygularla Belediye başkanı Muzaffer Külcü’ye hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.

Çorum Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr.Neslihan Hüsülüoğulları, Başkan Yardımcısı Erol Taşkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hastaoğlu ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Abdullah Hastaoğlu, Eren Perk ve Abdulkadir Keskin isimli gençler, kendi doğallıkları içerisinde ve tüm samimiyetleriyle hareket etti.

Başkan Külcü tarafından kapıda karşılanan gençler, Başkan’a sarılarak samimiyetlerini ortaya sererken, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de çocuklara aynı şekilde karşılık verdi.

Özel misafirlerini ikramlarla ağırlayan Başkan Külcü, Avşa ve Ayvalık’ta düzenlenen şenliklerde doyasıya eğlenen öğrencilerin anılarını dinledi.

Dernek Başkanı Hüsülüoğlulları, söz konusu şenlik gezilerinin, zihinsel engelli çocuklar ve aileleri için tarifi mümkün olmayan bir değer taşıdığını belirterek, “Tüm faaliyet ve çalışmalarımızda desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye her zaman müteşekkiriz.” dedi.

Çocukların ve ailelerin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak kabul ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Külcü, herkesin mutluluğunu önemsemekle birlikte, bilakis engelli çocukların ve ailelerin mutluluğunun her zaman öncelik hakkına sahip olduğunu söyledi.





Son Güncelleme: 08.10.2013 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165