Başkan’dan çağrı, 'Haydi Çorum'

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, tüm hemşehrilerini yarın saat 13.15'te 15 Temmuz Hürriyet Meydanı'nda buluşmaya davet etti.

10 Ekim 2019 Perşembe 12:16
Başkan’dan çağrı, 'Haydi Çorum'

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, tüm hemşehrilerini Barış Pınarı Harekatı'nda Mehmetçiğimize dua ve destek için yarın (cuma) saat:13.15'te 15 Temmuz Hürriyet Meydanı'nda buluşmaya davet etti.

Aşgın yaptığı açıklamada, şöyle dedi;"Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirmekte olduğu 'Barış Pınarı' harekatına Çorum halkı olarak destek olmak ve desteklerimizi sunmak üzere toplanıyoruz. Kur'an-ı Kerim Tilaveti, destek konuşmaları ve dua ile gerçekleşecek programda katılımcılara belediye olarak Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı dağıtacağız. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek ve Mehmetçiğimize moral olacak bu programa tüm siyasi partiler, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve aziz hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Biz biriz beraberiz birlikte Türkiye'yiz" dedi.

SABAH NAMAZI’NDA DUA

Öte yandan Başkan Aşgın, 11 ve 12 Ekim günleri sabah namazında Ulu Camide dua ve tekbirlerle Mehmetçiğe destek vermek için toplanacaklarını belirterek, 7’den 70’e tüm Çorumluları duaya katılmaya davet etti.

11 ve 12 Ekim Cuma ve Cumartesi günleri sabah namazında yapılacak programlarda dualar edilecek ve Fetih Suresi okunacak. Cami çıkışı Çorum Belediyesi tarafından çorba ikram edilecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan “Barış Pınarı Harekatı” kapsamında Suriye’nin kuzeyinde operasyona katılan Mehmetçiğimize dualarla destek çağrısını sürdürdü.

Bu harekatın beka meselesi olduğuna vurgu yapan Başkan Aşgın, “Türkiye devlet geleneği olan köklü, büyük ve güçlü bir devlettir. Kimse bu millete esaret ve pranga planları içerisine girmesin. Ecdadımız asırlar boyu mazlumlara umut, bozgunculuk yapan fitne ve şer odaklarına Zülfikar olmuştur. Bugün bu millet üzerinde oynanmak istenen oyunlar yeniden kurgulanmış ve terör mihrakları ülkemizin güneyinde türlü oyunlar içerisine girmiştir. Biz inanıyoruz ki bu millet basireti ve dik duruşuyla daha önce olduğu gibi bütün bunların üstesinden gelecektir. Ülkemizin güneyinde ki terör oluşumlarını söküp atmak için Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiklerimize biz de Çorum’dan dualarımızla destek olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2019 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-10-10 15:03:30

Belediye tabelalarına neden TC ibaresinin konulmasına karşı çıktınız?İzah edin.

Avatar
Hacı Nuri 2019-10-10 15:09:10

İyi hoş güzel de, bu kadar vatanına-milletine düşkünsen neden Belediye tabelalarına "TC" ibaresinin konulmasına ilişkin talepleri reddediyorsun? Bu ne yaman çelişki Sayın Aşgın!

Avatar
Besim 2019-10-10 18:51:59

Vatandaş rumuzlu arkadaş dua diyo dua bu konuyla onun alakası ne anlamadım senin sendika başkanınin arabasının plakası TC degilmi

Avatar
Siyasi 2019-10-10 21:04:37

Torpiller belediye ye adam doldurdunuz. Hele kadin kültür merkezlerinde akp li ev hanımları memur oldu. Hangi vatanseverliği savunuyorsunuz sayın başkan. Ne dua si yediğiniz haram torpil yalan dolan