Başkan’dan yangın açıklaması

elediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Akkent Mahallesi’nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın sonrası yazılı bir açıklama yaptı.

03 Ocak 2020 Cuma 21:35
Başkan’dan yangın açıklaması

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Akkent Mahallesi’nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Aşgın, itfaiye ekiplerinin yangına 10 dakika gibi kısa bir sürede intikal ettiğini, ancak tüm çabalara rağmen bir vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlattı.

Akkent Mahallesi  20. Sokak üzerinde bir apartmanda çıkan yangına itfaiye ekiplerinin kısa süre içerisinde müdahale etmesine rağmen bir kişinin hayatını kaybettiğini aktaran Aşgın, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Akkent Mahallesi’nde yaşanan yangına İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde müdahale etti. Ekiplerimizin kısa sürede müdahale ettiği yangında 20 kişinin bina içerisinden tahliye edilmesine rağmen yangının çıktığı dairedeki vatandaşımız kurtarılamadı. Bu akşam saatlerinde maalesef bir yangın meydana geldi. Ekiplerimiz yangının çıkış nedenini araştırıyorlar. Ancak yangında maalesef bir vatandaşımızı kaybettik. Yangın ihbarı İtfaiye Müdürlüğümüze saat 17.41’de gelmiş, hemen harekete geçen ekiplerimiz 17.51’de yangın yerine intikal etmişlerdir. Yangına hemen müdahale edilmesine rağmen Alzheimer hastası hemşehrimizin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Ekiplerimiz bina içerisinde bulunan 20 kişinin de tahliyesini ivedi bir şekilde gerçekleştirerek daha büyük bir facianın önüne geçmeyi başarmıştır. 10 dakikada olay yerinde olan İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmasını sürdürmektedir. Olayda hayatını kaybeden hemşehrimize Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yangında yaralanan tüm hemşehrilerimize de Allah’tan şifa diliyorum.”

Son Güncelleme: 03.01.2020 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-01-03 22:25:08

sayın başkan insan hayatı söz konusu olduğunda saniyelerin bile önemi vardır.. çok talihsiz bir açıklama olmuş... otogar civarına itfaiyenin birimini açamayacaksan söyle... aynı şekilde sanayi tesislerimiz şehrin öbür tarafında itfaiye öbür tarafında..

Avatar
Baskannn 2020-01-04 14:06:20

Sayin baskan insanlarin cigerini yakiyorsun komik zamlarla. Secim günü bize oy verin diye el öperken simdi elleri yakiyorsun. Bu degisimin sirri nedir

Avatar
m öççşç. 2020-01-04 21:25:50

akkentte itfayiye menfes istiyoruz

Avatar
İtfaiye istasyonları çoğaltılmalı 2020-01-05 12:58:25

İtfaiye,Samsun yolu üzerinde,Toki konutları ve civarındaki bölgelerde yangın olunca,itfaiye araçları şehrin orta yerinden hızlı vaziyette yangın mahalline yetişmeye çalışıyor.Trafik müsaade ettiği sürece en hızlı şekilde müdahale ediliyordur.Evet ikinci,hatta üçüncü istasyon gereklidir.

Avatar
karakuş 2020-01-05 01:59:16

istifa.