Başkanı görünce yanına geldiler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kale Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmasını incelediği sırada kendisini gören çocuklar yanına gelerek sorun aktardılar.

10 Mart 2020 Salı 20:35
Başkanı görünce yanına geldiler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kale Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmasını incelediği sırada kendisini gören çocuklar yanına geldi. Okula giderken sorun yaşadıklarını belirten çocuklar, yolyapımı nedeniyle Aşgın’a teşekkür ederek,, “Başkanım, okula giderken sıkıntılar çekiyorduk. Konuyu sizlere ilettik.”dedi. Başkan Aşgın da, çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi.


Öte yandan Yeni yol açma, dolgu ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdüren Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi Ata 15. Sokak ve Ata 23. Sokak arasında bulunan Ata 19. Sokakta kazı çalışmalarına başladı.
165 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğindeki yeni yol önümüzdeki haftalarda stabilize ve kumlama çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt sezonu ile birlikte asfaltlanacak ve trafiğe açılacak.


Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin ve Fen İşleri Müdürü Mikdat Yılıdırım ile birlikte Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışma planı doğrultusunda yolun en kısa sürede trafiğe açılacağını söyledi.
Mevlana İlkokulunun da yanında yer alan yolun kendileri için de ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Aşgın, “Bize yol talebi geldi, biz de yavrularımız okula giderken ayaklarına toz, toprak, çamur değmesin diye hızlı bir şekilde yol yapım çalışmalarına başladık. En kısa sürede mekanik ve stabilize dolgusunu yapıp sezonun başlamasıyla asfaltını da dökeceğiz. Tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir hızla gerçekleştiriyoruz."dedi.

Son Güncelleme: 10.03.2020 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dr. 2020-03-10 20:48:17

Başkan çalışmaya başladı. memleket için hayırlı işler yapar inşAllah.