Başöğretmen’den yangın tatbikatı

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü tarafından gerçeğini aratmayan sivil savunma tatbikatı gerçekleştirildi.

28 Şubat 2017 Salı 22:00
Başöğretmen’den yangın tatbikatı

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü tarafından gerçeğini aratmayan sivil savunma tatbikatı gerçekleştirildi.

Yapılan tatbikata Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri destek verirken senaryo gereği sınıfında mahsur kalan öğrenciler itfaiye ekiplerince kurtarılıp ilkyardım yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzman Mahir Odabaşı, öğrencilere çeşitli afetlerle karşılaşıldığında neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verildi. İtfaiyeciler tarafından yangın söndürücülerin kullanımı ve yangına müdahale yöntemleri anlatılarak uygulamalı olarak öğrenci ve öğretmenlerce çıkarılan yangı söndürüldü.

Okul Müdürü Ceylan Şahin; Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzman Mahir Odabaşı’ya,  Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.


Son Güncelleme: 28.02.2017 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165