Başvurular 01-20 Ocak arası

“Çorum İçin Bir Projem Var” isimli proje kapsamında 2017 yılında desteklenen araştırma projeleri ve tezler için ikinci dönem başvuruları 1 Ocak 2017 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak.

05 Aralık 2016 Pazartesi 09:51
 Başvurular 01-20 Ocak arası


“Çorum İçin Bir Projem Var” isimli proje kapsamında 2017 yılında desteklenen araştırma projeleri ve tezler için ikinci dönem başvuruları 1 Ocak 2017 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Hitit Üniversitesi, Çorum’un problemlerinin çözümü, Belediyece yürütülen hizmetlerin etkinliği, verimliliği ve kalitenin artırılması, sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması için Çorum Belediyesinin görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda proje yapmak üzere Üniversite ve Belediye arasında imzalanan bir protokol kapsamında “Çorum İçin Bir Projem Var” isimli bir proje grubu oluşturulduğunu bildirdi.


Hitit Üniversitesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da söz konusu protokol çerçevesinde Üniversite ile Belediye iş birliğiyle Ulaşım, Planlama-İmar, Kamu Düzeni-Afet-Risk Yönetimi, Kurumsal Yapı ve Teknoloji Yönetimi, Altyapı, Çevre ve Enerji Kullanımı, Sağlık-Toplum Refahı ve Sosyal Yardım, Kültür-Turizm-Tanıtım konularıyla ilgili Araştırma Projeleri, Yüksek Lisans ve Doktora Tezlerinin hazırlanmasının amaçlandığını vurguladı.


Hitit Üniversitesi, “Bu kapsamda 2017 yılında desteklenen araştırma projeleri ve tezler için ikinci dönem başvuruları 1 Ocak 2017 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu proje desteğinden yararlanmak isteyen Öğretim Elemanlarımızın projem.corum.bel.tr adresinde yer alan başvuru formlarını doldurarak, ekleri ile birlikte ıslak imzalı 2 (iki) nüshasını (basılı ve sayısal ortamda) ilgili birimlerine (Rektörlük/Dekanlık/Müdürlük), BAP Birimine iletilmek üzere teslim etmeleri gerekmektedir” dedi.

Son Güncelleme: 05.12.2016 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.