Bayat Gediği'nde yeni yol

Çorum Belediyesi Bayat Mahallesinde yeni yerleşim alanında yol açma çalışması başlattı.

17 Ocak 2020 Cuma 16:32
Bayat Gediği'nde yeni yol

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bayat Mahallesinde yeni yerleşim alanında yol açma çalışması başlattı.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarını kış aylarında da hız kesmeden sürdüren Çorum Belediyesi, son olarak Kamışlıevler ile Bayat Gediği arasında, 385 metre uzunluğunda,  15 metre genişliğinde yeni bir yol açma çalışmasına başladı. Yol açma çalışmalarının önümüzdeki günlerde stabilize ve kumlama çalışmalarıyla devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Çorum Belediyesi olarak henüz yapılaşması tamamlanmamış bölgelerde bile altyapı çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Tuncel, Bayat Mahallesinde başlattıkları yeni yol açma çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp yolu hizmete sunacaklarını da sözlerine ekledi.

İPEKLİEVLER’DE İSALE HATTI YENİLENİYOR

Çorum Belediyesi, altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin muhtelif yerlerinde içme suyu kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarıyla ilgili çalışma yapıyor.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamada Bahçelievler Mahallesi İpeklievler 3. Caddede isale hattının yenilendiği vurgulanırken, "Nadık depodan Kale depoyu besleyen isale hattının kullanım ömrü tamamlanmıştır. Bu bölgede başlattığımız çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde tamamlayacağız " denildi.

Açıklamada ayrıca, Milönü Caddesindeki rögar kapaklarının da yenileriyle değiştirildiği ifade edilerek "Rögar kapakları, trafikte seyreden araçlara zarar vermemesi yenileriyle değiştirilmektedir. Kapakların çevresindeki düzeltme ve dolgu çalışmaları da büyük bir titizlikle ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 17.01.2020 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.