Bayat'ın TOKİ dosyası teslim edildi

Bayat İlçesinde uzun süredir gündemde olan TOKİ Konutları yapımı Belediye Başkanlığınca hazırlanan dosya TOKİ Finans Daire Başkanlığına teslim edildi.

20 Şubat 2016 Cumartesi 12:53
Bayat'ın TOKİ dosyası teslim edildi

Bayat İlçesinde
 uzun süredir gündemde olan TOKİ Konutları yapımı Belediye Başkanlığınca  hazırlanan dosya TOKİ Finans Daire Başkanlığına teslim edildi.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Bayat  Belediye Başkanı Ekrem Ünlü,”ilçede ilk defa gerçekleşecek olan Tarım Köy Projesi ile belediye mülkiyetinde bulunan 569 Ada 50 Parsel nolu 342418 m2 büyüklüğündeki taşınmaz üzerine 100 adet bahçeli nizam 2+1 ve 3+1 büyüklüklerinde konutlarının TOKİ tarafından yapılacağını bildirerek, yapılacak TOKİ konutlarına ilişkin Belediye Başkanlığınca düzenlenen dosyayı TOKİ Finansman Daire Başkanı hemşerimiz Ayhan Karaca’ya teslim ettik. İlçemizde yıllardır merakla beklenen bir yatırımı daha kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje tarihi ve kültürel zenginlikleriyle marka olma yolunda hızla ilerleyen ilçemize çok yakışacaktır. İlçemizde evi olmayan hemşerilerimiz bu sayede Bayat ilçesinde ev sahibi olacaklardır. Ayrıca yapılacak konutların 1 katlı ve bahçeli nizam olarak yapılması ve tarım köy projesi adı altında Çorum İlimizde ilk defa Bayat ilçemizde yapılıyor olması da bizi mutlu etmektedir. Bugüne kadar ilçemizde yapılan bir çok büyük yatırıma bu projeyi de eklemiş olmak halkımızı çok sevindiriyor.

İlçemize yapılan her yatırımda desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen TOKİ huşunda yakından takip ederek her zaman olduğu gibi destek veren AK Parti  Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Sayın Salim Uslu, AK Parti Milletvekillerimiz  Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Cerit oğlu Kurt ‘a İl Başkanımız Rumi Bekiroğlu’na ve TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca’ya teşekkür ederim.
İlçemizde evi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çıktığımız bu yolda başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz “ dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2016 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.