Bayat’ta kablolar yer altına

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Yeni Mahalle ve Yatukçu Mahallelerini kapsayan elektrik hatlarının...

26 Ağustos 2014 Salı 10:18
 Bayat’ta kablolar yer altına


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Yeni Mahalle ve Yatukçu Mahallelerini kapsayan elektrik hatlarının 1.500 metrelik alanının yer altına alınacağını söyledi.


Enerji hatlarının şehir içinden geçmesinin son derece tehlikeli olduğunu belirten Başkan Ünlü, şu bilgileri verdi; “Elektrik hatları hem kapsadığı alan olarak hem enerji kaybı olarak hem de tehlike arz etmesi açısından yer altına alınması için Yedaş ile bir çalışma yaptık. Bu çalışma neticelendirilmiş olup iki mahallemizde yer alan bu hatlar yer altına alınacaktır. Belediye öncülüğünde gerçekleştirilen bu çalışma bölge halkı için çok önemlidir. Yapılacak kazı çalışmalarının üst yapısı tamirat ve düzenleme işinin Belediye tarafından yapılma sözü vererek bu hizmeti Bayat'ımıza kazandırdık. Bu çalışma ile hem alan kazanılacak, hem elektrik kaybı önlenecek hem de insan hayatı için tehlike ortadan kaldırılacaktır.”


Açık alanda nakil edilen enerjide kayıp meydana geldiğini bu çalışma ile enerji kaybının da önleneceği dolayısı ile ekonomik bir kazançta elde edileceğini ifade eden Ünlü, yüksek Elektrik hattının belediye Bayat Belediyesi ile Yedaş işbirliği ile yeraltına alınacağını kaydetti.





Son Güncelleme: 26.08.2014 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165