Bayrak hızlı başladı

Hizmet-İş Çorum Şube Başkanlığı’na aday olan Celalettin Bayrak, işçilerle buluşmaya başladı

06 Mart 2018 Salı 15:58
Bayrak hızlı başladı

Hizmet-İş Çorum Şube Başkanlığı’na aday olan Celalettin Bayrak Türkiye’ye, Türk Milleti’ne hizmeti şiar edinmiş olan Hizmet-İş ailesinin bir üyesi olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Bayrak, yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğum istişareler neticesinde, Hizmet İş ailesini temsil ve hizmet noktasında, daha iyi yerlere taşımak, bilgi ve birikimlerimiz ile zaten her an içerisinde olduğumuz davaya katkı sağlamak amacıyla Çorum Şube başkanlığına aday oldum.” dedi.

Çorum Belediyesi'nde 22 yıldır görev yaptığını belirten Bayrak, deneyimlerini işçi arkadaşlarının haklarını savunmak için kullanmak istediğini belirterek, şöyle dedi; "Sendika olarak bizler geçmişte olduğu gibi bugün de işçi arkadaşlarımıza destek olacağız. İşçilerimizin maaşlarını, ikramiye ve sosyal haklarını korumak için çalışmalarımızı yakından sürdüreceğiz. Kamu Kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ile uyum içerisinde çalışıp çözüm yollarını birlikte arayacağız. İşçi arkadaşlarımın sorunlarını çözmek için aday oldum."

Son Güncelleme: 06.03.2018 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165