Bayram'da ne, nerede?

Bayram namazı kaçta? Bayramda hava nasıl? Kurban Bayramı’nda bayramlaşmalar hangi gün, nerede? Kurban kesim merkezleri ve diğer bayram haberleri burada

20 Ağustos 2018 Pazartesi 15:58
Bayram'da ne, nerede?

Yarın Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Bayram namazı kaçta? Bayramda hava nasıl? Kurban Bayramı’nda bayramlaşmalar hangi gün, nerede? Çorum’da alınan tedbirler, kurban kesim merkezleri ve diğer bayram haberleri burada…

BAYRAM NAMAZI: 06.37

KURBAN KESİM MERKEZLERİ

Kurban Bayramı’nda Çorum Belediyesi 10 noktada kurban kesim yeri hazırladı. Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma İl genelinde trafik denetimleri yapıyor. Belediye otobüsleri bayramın birinci günü ücretsiz taşıma yapacak.

BAYRAMLAŞMALAR

Protokol, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları bayramlaşacak. Valilik bayramlaşma merasimi bayramın ikinci günü (Çarşamba) saat 11.00’de Vilayet Parkı’nda gerçekleştirilecek. Çorum Belediyesi’nde bayramlaşma saat 12.00’de makamda düzenlenecek.

SİYASİ PARTİLER

AK Parti’de bayramlaşma 22 Ağustos Çarşamba (bayramın ikinci günü) saat:13.30'da parti binasında, CHP’de 22 bayramın ikinci günü saat 12.30’da parti binasında, MHP’de bayramın ikinci günü saat 14.00’de parti binasında, SP’de bayramın ikinci günü saat 11.30’da parti binasında yapılacak.

BAYRAMDA HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Çorum’da ise bayram boyunca sıcaklık 30 ve üstü derecede olacak. Bayram Çorum’da güneşli geçecek.

Son Güncelleme: 21.08.2018 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.