Bayram trafiği yolu kilitledi

Osmancık’tan geçen İstanbul-Samsun D-100 karayolunda, Karadeniz Bölgesi yönüne...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:49
 Bayram trafiği yolu kilitledi

Osmancık’tan geçen İstanbul-Samsun D-100 karayolunda, Karadeniz Bölgesi yönüne seyreden araçların yoğunluğu trafiği durma noktasına getirdi.

Bayram öncesi tatilciler yollara düştü. Karayollarında uzun araç konvoyları ulaştı. İstanbul-Samsun D-100 yolu üzerinde Kamil Işıklı kavşağından itibaren Samsun yönüne uzun araç kuyruğu nedeniyle yoğunluk oluştu. Bölge ve şehir içi trafik ekipleri, araç yoğunluğunu azaltmak için ışıklı kavşaklarda tedbir alıyor, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor. 

Bayram tatili için İstanbul'dan Karadeniz yönüne giden sürücüler, sıcaktan ve araç yoğunluğundan şikayetçi olduklarını belirtiyor. Trafik polisleri de yoğun bir mesai harcayarak sürücülerin dikkatli olmaları ve herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemeleri konusunda ikaz ediyor.(Osmancık)








Son Güncelleme: 15.07.2015 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2015-07-16 01:40:16

çorumda taşhan caddesi̇ndeki̇ sürekli̇ araç parklarindan dolayi trafi̇k felç oluyor.yetki̇li̇ler taşhan caddesi̇nde sürekli̇ memur görevlendi̇rmeli̇ burada hergün kaza oluyor.yetki̇li̇leri̇ göreve çağiriyoruz.