‘Bayram Türkiye’de huzur içerisinde kutlanıyor’

Çorum'un Osmancık ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

29 Temmuz 2014 Salı 13:36
‘Bayram Türkiye’de huzur içerisinde kutlanıyor’

Çorum'un Osmancık ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Öğretmenevindeki bayramlaşma törenine Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Jandarma Komutanı Üsteğmen İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Üçüncü, Ramazan Bayramı'nın ilçede bayramın neşe ve huzur içerisinde kutlandığını söyledi. Bayram nedeniyle ilçe dışında yaşayan Osmancıklıların ziyaret amacıyla ilçeye geldiğini dile getiren Üçüncü, "Ülke genelinde yaşayan hemşehrilerimiz bayram nedeniyle ilçemize döndüler. Büyüklerimize bayram ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Ramazan Bayramı neşe ve huzur içerisinde geçiyor. Bayram bütün ülkemizde de huzur ve barış içerisinde kutlanıyor. Toplumumuzun milleti ile barışık olmasının huzurunu yaşıyoruz. Gelecek nice bayramlara aynı huzur ve barış içerisinde ulaşabilmeyi temenni ediyorum. Bu vesile ile bütün ilçemizin Ramazan Bayramını iyi dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

BELEDİYEDE GELENEKSEL USUL BAYRAMLAŞMA

Osmancık Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreni ise yörenin öz kültürünü yansıtan geleneksel usulde yapıldı.

Kaymakam Üçüncü ve Başkan Karataş bayramlaşma için gelen vatandaşları karşılayarak bayramlarını tebrik etti. Daha sonra vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı nedeniyle protokol ve vatandaşlar ilçe mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti. İlçe Müftüsü Süleyman Çoban tarafından şehitler için dua okundu. Protokol üyeleri de şehitlerin kabirlerine su döktü. 




İHA

Son Güncelleme: 29.07.2014 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165