Bayram’da çalışan personelle bayramlaştı

Başkan Aşgın, İtfaiye ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü’ne ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

13 Ağustos 2019 Salı 17:01
Bayram’da çalışan personelle bayramlaştı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, günün her saatinde çalışan İtfaiye ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü’ne ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Belediye ekiplerinin tatilde bile yoğun mesai ile çalıştığını belirten Aşgın, şöyle dedi;“Kurban Bayramında hemşehrilermizin sıkıntı yaşamaması, bayramlarını daha güzel geçirmeleri için ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. İtfaiye, temizlik, su ve kanalizasyon müdürlüğü ekiplerimiz bayram gününde mesai halindeler. İtfaiye müdürlüğü ekiplerimiz bayram süresince bir çok olaya müdahale ettiler. Vatandaşlarımızın kaçan kurbanlıklarını kaçtıkları yerden kurtarma olayından ev yangınlarına kadar yoğun bir mesai harcadılar. Yine temizlik müdürlüğü ekiplerimiz Türkiye’nin en temiz şehirlerinin başında gelen Çorum’umuzun temiz kalması için 24 saat çalışmaya devam ediyorlar. Su ve Kanalizasyon müdürlüğü ekiplerimiz hemşehrilerimizin mübarek günlerde su ve kanalizasyon sıkıntısı yaşamamaları adına sürekli teyakkuz halindeler. Ben bütün çalışma arkadaşlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve bayramlarını kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.