Bayramda Kargı’da şenlik var

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve KARDER Başkanı Mustafa Özsoy işbirliği ile organize...

17 Temmuz 2015 Cuma 03:03
 Bayramda Kargı’da şenlik var


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve KARDER Başkanı Mustafa Özsoy işbirliği ile organize edilen, AK Parti 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan tarafından destek verilen Kargı Eğinönü Yayla Şenliği 19 Temmuz 2015 Pazar günü gerçekleşecek.


Binlerce kişinin katılacağı şenliğe çok sayıda bakan, milletvekilleri, komşu il ve ilçelerden belediye başkanları ve bürokratlar da davet edildi.


Yıllar sonra Kargı ilçesinin meşhur Eğinönü mevkinde bir yayla şenliği düzenleyerek tarihi yaşamak ve yaşatmak istediklerini belirten Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “KARDER Başkanı Mustafa Özsoy ile birlikte organize ederek, AK Parti 22. Dönem Çorum Milletvekilimiz Ali Yüksel Kavuştu ve Kargı Kaymakamımız Ali Erdoğan’ın destekleri ile de halkımızı bir araya bu şenlik sayesinde getirerek, birlik ve beraberlik çatısı altında Allah’ın izniyle güzel bir gün geçirteceğiz. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.


Dolu dolu geçecek olan Kargı Eğinönü Yayla Şenliği’ne Cemalettin Kurtoğlu, Nergiz Ay ve Çorumlu Zübeyir sesleri ile renk katacak. Şenlikte halk oyunları ve mehteran konseri de yer alacak.


Ramazan Bayramı’nın 3. günü yapılacak büyük yayla şenliğine herkes davet edildi.




Son Güncelleme: 17.07.2015 03:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.