‘Bayramlar paylaştıkça anlam kazanıyor’

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 17:42
 ‘Bayramlar paylaştıkça anlam kazanıyor’

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Bayramların, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, saygının, sevginin pekiştiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulması gerektiği, yan yana olmanın öneminin arttığı özel günler olduğunu belirten Karadaş ile Başaranhıncal, mesajlarında şöyle dediler; “ Bayramla gelen bu olumlu iklimde birlik ve dayanışma ruhumuzu arttırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı çoğaltmalıyız. Bayramların güzelliğini, anlamını ve değerini ise birkaç bayram günüyle sınırlı tutmayarak yaşamın her aşamasında ve tüm insani ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin simgesi olan bayramlar, kaynaşma ortamlarının oluşmasına, dargınlıkların unutulmasına, hoşgörü ortamının oluşup dar gelirli vatandaşlarımızın hatırlanmasına vesile olmaktadır. Kısacası bizi biz yapan insani değerlerin hatırlanmasını sağlamaktadır.

Dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın, kardeşçe kucaklaştığımız bayramlarımız dayanışma duygularının perçinlendiği özel günlerdir.  Bayramlarda oluşan birlik ortamının Kurban Bayramı ve sonrasındaki günlerimize yansıyıp devam etmesi ise en büyük dileğimizdir. Sevinçle ve mutlulukla paylaştıkça anlam kazanan Kurban Bayramı’nın barışa, kardeşliğe, dostluğa ve esenliğe vesile olmasını diliyor, bu duygu ve düşünceler ile üyelerimizin, Çorum halkının ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyoruz.”






Son Güncelleme: 12.10.2013 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.