Bayramlaşmaya telefon bağlantısıyla katıldı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, bayramlaşma merasimine görüntülü telefonla bağlanarak katıldı.

12 Ağustos 2019 Pazartesi 15:35
Bayramlaşmaya telefon bağlantısıyla katıldı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, ilçede düzenlenen bayramlaşma merasimine doktorunun uygun görmemesi nedeniyle görüntülü telefonla bağlanarak katıldı.

Sungurlu’da bayramlaşma merasimi yapıldı. Programa  Belediye Başkan Vekili Bahri Sezen, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Mükremin Dağaşan, meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, doktorunun uygun görmemesi nedeniyle programa telefonla görüntülü arama yaparak katıldı. Vatandaşların ve personelin bayramını kutlayan Şahiner, katılımcılara  teşekkür ederek, bayramdan sonra aralarına katılacağını ve birlikte yapacak çok işleri olduğu mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.