Bekiroğlu Bakan’la görüştü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:17
 Bekiroğlu Bakan’la görüştü


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. 

Ziyarette MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu’da hazır bulundu. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, bakanlığın sağladığı teşvik ve desteklerden dolayı genç MÜSİAD üyelerinin teşekkürlerini sundu.

Türkiye'nin çeşitli illerindeki eğitimler, çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi veren Olpak, iş hukuku, iş sağlığı ve çalışma hayatıyla ilgili hazırladıkları raporu Bakan Zeybekci'ye sundu.

Son zamanlarda yaşanan iş kazalarına da değinen Olpak, 26 Kasım'da gerçekleşecek MÜSİAD Fuarı"na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını belirtti.

Olpak, fuara Bakan Zeybekci'nin ev sahipliği yapmasını istedi.





İHA

Son Güncelleme: 05.11.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.