Bekiroğlu ve ekibi kutladı

AK Parti eski İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve eski il yöneticileri Habercim19’u ziyaret ederek Mustafa Demirer’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

10 Aralık 2016 Cumartesi 13:14
Bekiroğlu ve ekibi kutladı

AK Parti eski İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve eski il yöneticileri Habercim19’u ziyaret ederek Mustafa Demirer’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Bekiroğlu’nun yanı sıra Mesut Ceylan, Lemzi Çöplü ve Musa Erkan katıldı.


AK Parti eski İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Habercim19’un kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı güzel çalışmalarla internet gazeteciliğinde haklı bir yer edindiğini söyledi.


İl başkanlığı döneminde Çorum ortak paydasında yapılan ve yapılacak her güzel işte Habercim19’un desteğini gördüklerini belirten Bekiroğlu, başta eski il başkan yardımcısı işadamı Şeyda Önen olmak üzere deneyimli gazeteci Mustafa Demirer’in şahsında Habercim19 ekibine teşekkür etti.


Habercim19’un tecrübeli gazeteci Mustafa Demirer’in katkılarıyla önemli bir ivme kazanacağına inandığını belirten Bekiroğlu, hak ve haklının yanında dik duruş sergileyen, Çorum’un ortak menfaatlerini ön plana çıkaran, sokaktaki vatandaşın sesi olan, gazetecilikte doğrudan taraf olma hedefini ilke edinen Habercim19’a bundan sonraki yayın hayatında başarı dileklerini iletti. Bekiroğlu, usta gazeteci Demirer’e de yeni mecrasındaki meslek hayatında başarılar diledi.


Son Güncelleme: 10.12.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.