Beklenen ziyaret gerçekleşti

Ankara'dan Vali Mustafa Çiftçi’ye beklenen ziyaret gerçekleşti.

21 Kasım 2018 Çarşamba 18:26
Beklenen ziyaret gerçekleşti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı İsmail Kahraman, bir dönem özel kalem müdürlüğü görevini yürüten Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ve AK Parti Çorum eski milletvekili Ali Yüksek Kavuştu ile birlikte Çorum Valiliği’ne gelen Kahraman, ilk olarak şeref defteri imzaladı.

Daha sonra Valilik makamında gazetecilere açıklama da bulunan Kahraman, Vali Çiftçi ile birlikte çalıştıklarını belirterek, “Kendisi örnek bir şahsiyet. Çorum'a büyük katkıları olacaktır. Böylesine tarihi bir şehirde, binlerce yıllık bir şehirde büyük hizmetleri olacaktır. Dünya hayatı fani. Ne kadar eser bırakırsanız, ne kadar azıkla giderseniz o kadar iyi olacak. Nazar değmesin çok çalışkan, çok değerli bir yöneticimiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Çitfçi ise, “Çorum’da göreve başlamadan önce başkanımızın iki yıl özel kalem müdürlüğünü yürüttüm. Meclis başkanımız 50 yıla damgasını vurmuş büyük bir siyasetçi ve dava adamıdır. Birlikte çalıştığımız dönemlerde kendisinden çok istifade ettim. Önemli katkıları oldu ve tecrübelerinden faydalandım” ifadelerini kullandı.

Ziyarette AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu da hazır bulundu.

BELEDİYE ZİYARETİ

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, “15 Temmuz Türkiye’nin varlığına kast eden bir hareketti” dedi.

İsmail Kahraman, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ve 22. dönem AK Parti Çorum milletvekili Ali Yüksek Kavuştu ile birlikte Çorum Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zeki Gül, belediye çalışmaları hakkında Kahraman ve beraberindekilere bilgi verdi.

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Müzesi hakkında bilgi verildiği anda bir açıklama yapan Kahraman, darbelerde yöneticilerin değiştirildiğini belirterek, “27 Mayıs öyledir. 12 Mart öyledir. 12 Eylül öyledir. 15 Temmuz darbe değil, bu doğrudan doğruya Türkiye Cumhuriyeti devletimizin varlığına kast eden bir hareketti. Türkiye Cumhuriyeti’ni haritadan silme girişimidir. Cumhurbaşkanımız milletin başına geçti. Milletin ona olan itimadı ve meydanları doldurması büyük bir felaketi durdurdu. 15 Temmuz sonrası KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hajiyev’in geçmiş olsun ziyaretine geldi. Eğildi Türk bayrağını öptü. İsmail Bey siz bizi kurtardınız. Siz bizi kurtardınız. Aynı şeyi Gürcistan başbakanı söyledi. Allah milletimizi korudu. Allah milletimizi korudu. Ders alınacak bir hadisedir” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmamasını isteyen Kahraman, “Uyumamalıyız. Türkiye büyük devlettir. Büyük devletin başında büyük dertler olur. Su uyur düşman uyumaz. Ne zaman Türkiye gelişmeye başlıyor bir uçak gibi tam pistten kalkıyor diktatör gibi söylemler ön plana çıkıyor. Amaç ilerlemeyi durdurmak. O yüzden sürekli uyanık olacağız. Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Ziyarete AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu'da katıldı.

Son Güncelleme: 22.11.2018 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MÜJDE ÇORUM 2018-11-21 20:51:45

Karadağ Cumartesi açıklanacak listede varmış. Teşekkürler Ali Yüksel Abi.