Belediye 24 saat açık olacak

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, belediyenin 24 saat açık olacağını bildirdi.

13 Nisan 2019 Cumartesi 01:08
Belediye 24 saat açık olacak

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, belediyenin 24 saat açık olacağını bildirdi.

Başkan Ali Sülük, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye binasının 24 saat açık olacağını, vatandaşların ihtiyaç duyduklarında belediyeye her saat ulaşabileceklerini belirterek, özetle şöyle dedi;

"İskilip Belediye Başkanı olarak İskilip’in gelişmesi ve kalkınması adına, vatandaşımızın hizmetinde olmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı belirtmek isterim. Belediyemiz, vatandaşlarımızın tüm belediye hizmetlerini eşit, hızlı ve kaliteli şekilde almasını sağlayacak bir yapılanma ile gece gündüz demeden 7/24 hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır.

Siz değerli hemşerilerimiz bizi yerelde inanarak ve güvenerek destekler, yalnız bırakmazsanız, kısa zamanda kentimizde birçok büyük projelere birlikte imza atarak İskilipli olmaktan onur duymaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipİli 2019-04-13 16:18:47

Yolun açık olsun. Başkanım. İnşAllah Tarım Bakanmığında da görürüz. Bafra da uygulanan şehiri ve ovayı boydan boya sulayan, kızılırmak suyurun kanalllar ile (3×3 esadında)benzeri İlçekuz, uğurludağ, oğuzler ve Çorum a taşınması projesinin geliştirilmezini, Kaymakakımızla beraber bodur ihraç ürünü kidaz, kayısı üretiminin layğınlaytırılması, meyvesuyu, sirke fab kurulması yönünde çamışma yapılması, şehir içi trafik, park sorununa da neyter vurulması, TOSYA İSKİLEP ÇORİM YOLUNUN BAŞLANIP BİTİRİLMESİ TEMENNİSİ İLE.
İSKİLİP RÜZGARI ARKASINA ALMIŞ GİDIYOOOOR.