Belediye çareyi yol kapatmakta buldu

İskilip Belediyesi koronavirüs salgınına karşı tedbirleri sıkı tutuyor. Belediye kontrolsüz giriş çıkışları için çareyi yol kapatmakta buldu.

23 Nisan 2020 Perşembe 14:07
Belediye çareyi yol kapatmakta buldu

Çorum’un İskilip ilçesinde belediye, koronavirüs önlemleri kapsamında, ilçeye kontrolsüz giriş çıkışları önlemek amacıyla Şehirkuruçay yolunu trafiğe kapattı.

İskilip ilçesinde geçtiğimiz hafta görülen koronavirüs vakasının ardından tedbirler üst düzeye çıkarılırken, denetimler de sıklaştırıldı. İlçe giriş ve çıkışlarında emniyet, jandarma, belediye ve sağlık çalışanları kontrollerini artırdı. Sürücülere ve yolculara 14 kuralı hatırlatarak uymaları gereken kurallarını anlattı. Güvenlik güçleri ise sürücülere gidecekleri istikameti sorarak acil ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmamaları konusunda uyardı.

Trafiğe kapatılan yol ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük, “Korona virüs önlemleri kapsamında, ilçemize girişlerin daha etkin kontrol edilmesi ve denetimsiz girişlerin engellenebilmesi için, Ankara yolu bağlantılı ŞehirKuruçay yolu girişi belediyemiz tarafından araç trafiğine kapatılmıştır” ifadelerine yer verdi.

İHA
 

Son Güncelleme: 23.04.2020 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.